Posjećujući različite sajmove utemeljili smo brojne poslovne odnose. Ovdje prije svega treba spomenuti dugogodišnju saradnju s partnerima u Italiji no, ništa manje zanimljiva poznanstva i poslovnu saradnju, ostvarili smo i u Hrvatskoj ,Sloveniji kao i u Turskoj. Početci sežu još od 1998. godine, pod imenom „Agrosvera“ vezano za malu, uspješnu, porodičnu firmu, koja je sa svega nekoliko radnika, polako, ali sigurno postizala svoje prve poslovne rezultate. Iz godine u godinu “Agrosvera” postaje lider u prodaji poljoprivredne mehanizacije, te 2000. godine uslijed širenja asortimana “Agrosvera” prelazi u D.O.O. Agropromos. Ubrzo se počeo bilježiti i sve veći broj priznanja radi jakog kvaliteta prodajnog asortimana. Pod novim imenom, rukovodstvo Agropromos-a donosi veoma značajnu odluku o daljnjem poslovanju time što je, preusmjerilo svoju djelatnost na trgovinu-ugradnju sistema za navodnjavanje,te trgovinu –servis poljoprivredne mehanizacije ,trgovinu-servis-ugradnju svih vrsta pumpi za vodu. Odluka se pokazala ispravnom, što se pokazalo kasnijim tijekom događaja.


Početkom 2004. godine, Agropromos preseljava u novi prostor, proširen je obim djelatnosti te Poslovni centar Agropromos Tuzi obuhvata:


veleprodaju i maloprodaju sistema za navodnjavanje, rezervnih djelova za poljoprivredne masine, komplet poljoprivrednu mehanizaciju, te savremeno opremljen servis

Naši partneri